Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti je vjecna slava, gospodine Bogdanovicu!
Hvala Bogdane, za tvoju arhitekturu i tvoju humanost, i za suosjecanje sa Sarajevom!
Humanista? Po čemu? p.s. vidi ludog Bimbe na prvoj slici :D Gdje li je sjekiru sakrio?
Hvala preminulom gosp. Bogdanovicu na arhitektonskom remek-djelu (po mom skromnom misljenju) 20.vijeka u Mostaru: Partizanskom groblju. Nevjerovatan spoj urbanizma, monumenta, arhitekture i prirode. Svaka cast! Nadam se vremenima, kada ce ovo drustvo Mostara znati da cijeni sta je preminuli gospodin ostavio nama u nasljedje. dia (TUM- Tehnicki Univerzitet Minhen)
Na sto lici covjek - BIMBO - nadudlaj se k.i.t.e. prop\'o si ko sic!
a gle bimbe olosa
A ti KLO znaš li šta si ti i ko si ti? Koje je tvoje porijeklo?
jeb.eni srbovlah
Sve pametni i uceni ljudi u Sarajevu bili Srbi...Sad se mozete ponositi samo siptarima sa cakijama i zatucanim sandzama sa pestera kojima su magarci bili jedino prevozno sredstvo ...
Najvažnije je da su Zlajogluovi \"novinari\" (ustvari čmarolizi) vijest pod naslovom \"Kapela sv. Ante u Bukinju obijena 17. put\" stavili u rubriku CRNA HRONIKA, umjesto u POLITIKA i da su je nakon 15 minuta skinuli s naslovnice. Jadno, multietniĆarski fašisti!
odlicno! samo, zasto nije bilo najave za otvorenje ove izlozbe??
i ova stalno govori znaci :)
trebalo vas je sve po\'bi\'ti gam\'ad srpska
ŠTO PRIJE NISTE REKLI DA DOĐEM?!