Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I još otad nismo shvatili da smo sitan i prečesto krvav kusur u svjetskoj trgovini. Više volimo biti roba nego trgovci. Nazdravlje vam godišnjica.
ovo ko djeca sto prave plakate u srednjoj za 1-2 casa
Berlinski kongres je Servima dozvolio OKUPACIJU Kosova,Bosne,Crne Gore i Sandžaka.Crna Gora je pala šapatom a nad Bošnjacima i Albancima su uzvršena masovna ubistva,prisilno krštenje i proterivanje.Sve isto kao i 90-ih godina.Genocid na djelu.Jedina razlika, posle Berlinskog kongresa nije bilo nikakve rakcije a danas KAO žao im.
Ne seri kolega. Srbima najvećim evropskim lešinarima, je to pravo dala Francuska 1918.
Kada su nas "braća", da bi spasili svoju guzicu, dali za šaku jada. A prije toga su nam uništili i posljednje autohtone begove (Latasov pohod), pa su Bošnjaci ostali politički osakaćeni i dati smo u amanet njima, da rade sa nas šta žele. Zapitajte se ko nam je prijatelj!
@Bosna moj jarane, to je lažno prijateljstvo. Ne mogu oni sa sobom a kamoli da nama pomažu.