Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa je sjedila skrštenih ruku dok se pokolj dešavao. Neka se podsjete, možda nekome proradi savjest a Bošnjaci nikad da ne zaborave. U 2 svjetskom ratu, osim Židova i Roma, najveći postotak od ukupnog pučanstva ubijenih su činili bosanski muslimani.
@1992NevesinjskaPuska , harlovino, sta si se napeo kao vaska i zasto lajes kao ker. Rijec je o POSTOTKU iz naroda: Racuna se da je oko 175.000 muslimana izgubilo zivote u ratu, sto iznosi 8,1 posto ukupnog naroda. To je veci postotak od postotka Srba koji su stradali u ratu (7,3 posto) i svih drugih naroda osim Zidova i Roma.
@sokolica E ja sam gledao kako se to" pučastvo "probijalo kroz šumu i ginulo ko stoka, na čelu sa zulfom tursunom i ejubom golićem. Znaju to svi koji su se uspjeli probiti. Eno im i sada kostiju i čizama po šumama koe vozite u Potoćare i kaburite kao nevine žrtve bez puške u ruci. Ma gonite se...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A što će u Evropskom parlamentu? Da vide europejci rezultat svog nerada ili rada. Zavisi šta im je cilj 95 -e bio. Da im se ne bi srca smekšala
Da li ste znali da su sva pića štetna? Da čovjek nije pijuće biće? Mlijeko, čaj, kafa, sok, čak i voda. Čovjek treba svu hranu da jede, a ne pije. U obliku voća i povrča. Od takve hrane se ne može ožednit. Većina ljudi danas jede kao ja suhe keksove pa zaliju sokom pa sutra se poseru po pločicama, vratima i plafonu. Ja sam seronja iz Sarajeva.
Genocid je počinjen od strane srbijanskih i srpskih agresora. A vlasnici tih istih agresora i također,vlasnici cijele Evrope stvorili su tkz.RS-entitet srpskog naroda....hmmm...entitet...dali u bilo kojoj drugoj državi postoji entitet?A distrikt?Šta je definicija tih riječi?Porijeklo? RS je samo novi prekidač sukoba između nacija u BIH. Dejton nije donio mir niti prekinuo rat.On je prekinuo ratna stradanja ali je započeo novu eru hladnog rata.
Da se ne zaboravi koji narod i iz kog,,entiteta,,je pocinio,,genocid,,. Ko to i kja,,stoka,,to osporava i negira.
Svaka čast EU... palac dole za balkance i njihove zlocince