Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predstavljena slika, posto se izgleda niko sa sarajevo-x.com nije udostoio doci, je sa neke druge izlozbe koja je odrzana u collegium-u. ovo nema veze sa njenim radom
^ Pa \"umjetnici\" danas uglavnom i jesu mongoloidi poput ove.
Nakon sto nam je prodavala zemlju na pijacama,prala noge u krvi, iskreirala zastrasujuce forme u metalu, angazirana autorica Alma ,sad nam nudi \"Mrtvu glavu\" . Horor. Ne mogu da se ne upitam sta li je u njenoj glavi ? Mnogo bi me vise radovala : radosna glava, inteligentna glava ,pa i glupa glava -nego mrtva ! I to pun Colegium mrtvih glava ,malo mu negativne energije !!! Alma je i uz to i profesorica! Jadni studenti a jadni i mi sa takvim autorima.
cndck
Mrtva glova.
I STA SAD JA TREBAM DA SE DIVIM OVOM SMECU,GOMILA GLINE I SUPLE FILOYOVIJE