Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam kako dišeš odlična i dragi mi je što su im dali novce. Tender i Na rubu pameti grehota i 1KM ono treba prestati snimati pod hitno. Za Aidu ne znam sta se moze uraditi kao nastavak ali Jasmila vjerovatno zna sta radi stoga podrska.
Znam kako dises ozbiljna serija pravo mozda i najbolja u poslijeratnom periodu.
znam kako dišeš,poslije lud zbunjen normalan(prve dvije sezone) je najbolja serija poslije rata u BiH
I Viza za Buducnost haha
FIST DOO perači para, uzasne serije ove njihove dvije i opet ima daju pare.
Znači Amanet prekucao, ali para za nastavak nema
Dajte nastavak Konak kod Hilmije 😂
Ja za tender ne bi dao ni feninga, najgore smece u zadnjih 30 godina.Za nju je viza za buducnost peaky blinders.
aida nije rađena po oirginalnoj knjizi Hasana Nuhanovića i kako je bilo dogvreno već jasmila sve mimo dogovra uradila.
Tender glup ocjena 2 Na rubu pameti , meni jedino Maca dobar ocjena 3 AIDA ok film samo treba vise akcije ocjena 4 Znam kako dises, odlican 5 Halimin Put treba nastavak il nesto slicno
Molim BH Telecom da ne snima one glupe sitcome nego da ulaze u ozbiljne dramske serije, recimo Znam kako dises je kvalitetan projekat ali mozemo jos bolje, tek smo poceli sa serijama dok Srbija i Hrvatska to finansiraju odavno, samo naprijed
Znam kako dises treba 200 epizoda,Jasna ubija
Ako budete pravili serije kao tender onda bolje nista .. Ova znam kako dises, ko i nije losa, zanimljivo je kolko toliko, moze se gledati.
A mrs bagro lopovska! Dijelite nase narodne pare pobjeguljama kao sto je Jasmila Zbanic i kojekakvim vasim istomisljenicima. Mrs sjeme vam se zatrlo izdajnicko, bolesno, lopovsko, kriminalno.
znam kako dises, pravo dobra serija...
Odlicna. Konacno pun pogodak.
tender tesko sr anje, na rubu tesko shranje. 2.5 mil nije dovoljno ni za jedan kako treba film