Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj život je već odavno muzejski primjerak !!!
Posjeta muzeju je glas svakog pojedinca u borbi protiv terora nad građanima Sarajeva.
Kako lazete ovu bijedu i sirotinju o broju zaposlenih,velite oko 40-ak,a 138 vas se vodi u pio-u na toj instituciji.Koja ste vi pogan mamu vam yebbem.
Zasto ne kazes tko ih stavi na tu PIO listu. Vecina zaposlenih u drzavnom sektoru su dosli do posla preko vladajucih nacionalistickih stranaka. Ima ih cak koji primaju placu a ni jednog dana se nisu pojavili na poslu. Oni koji su ih zaposlili se ne bore za opstanak ovog muzeja. Njih ne vezu nikakve emocije za one projekte gdje ne mogu licno profitirati.
oj ljudi moji otkad ga ja nisam metno zao mi mene... :)))