Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno su cetnici prestali rusiti Sarajevo sad balije unistise ono malo duse sto vam je ostalo hehehehe lijepa moja Tuzla ne bi mogo izdrzat medju tolikim seljacinama i balijama u Sarajevu vis eod jednog dana, musliman sam al balija se nekakvih odvratnih nakotilo u Sarajevu sto ce ga i unistit na kraju, evo vidi se po ovom imenovanju direktora.
Skandalozno, zaista! UŽAS!
Papanka sa dna kace, naki vlasnici kafana i picerija, bivsi (SDA) direktor/kriminalac/urbana papcina uklonjena s mjesta direktora jer je kriminalac i psihopata, naka ''svjecki poznata'' sff djecica koja ne znaju ni gdje su sve suplja...fali samo Braco Gumena Glava da cirkus bude potpun. Svaka ČAS DF, samo tako - ravno do dna!
Davno od ove države prave odron, ali ovo je baš za povraćanja. Pa mogli ste i Sinana Sakića postaviti negdje !!!
Ipak nismo očekivali da se za predsjednicu Narodnog pozorišta postavi vještica. Nemojte zaboraviti da joj nabavite metlu.
"Vlada je donijela zaključak o prihvatanju inicijative Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade KS da se Prosvjetno-pedagoški zavod kao upravna organizacija u sastavu ovog ministarstva transformiše u Sektor za kontrolu kvaliteta i unapređenje odgojno-obrazovnog rada." Ovo je najneefikasniji i najgori dio Ministarstva u kojem rade iskompleksirani diletanti koji unose najveću smutnju i pomutnju u prosvjeti. Počesto tzv "inspektori" nemaju stručnog znanja da obave "kontrolu kvalitete" jer rade za predmete za koje nemaju kvalifikaciju ili ako je imaju onda su je sticali 20 godina studirajući i ostali su uglavnom vječiti magistranti, koji stalno podsjećaju da samo što nisu magistrirali, a onda će i doktorirati. Starosna dob pojedinih prelazi i 60 godina, tako da od njihove "kontrole kvalitete" i unapređenja u nastavi nema ništa,sve su to stare metode, davno preživljene, bez prihvatanja modernih tehnologija i metoda obrazovanja.
znaći sad i mahaluše mogu ugrabit fotelju,prije su samo na minderu sjedile
džiberka
aaa znaci velikim slovima moze :))))))
Fuj. mahaluša sa govornom manom koja je pisala mahalske u žutoj štampi. Bem te Bosno naopaku.