Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Jagica ka ze mi pa kaj paK TI NASI RODZACI KATOLICI UVIJEK NEKAJ PIZDARIJE PRAVE???
@he Cuj cim ko pofalici hshahahaha..cim u Mo je ko hadzici u Sa, a Ilici su ko vogosca..u cimu su do drugog svjetskog begovske familike imale zemlju kso dto du Hume, Brkici, Efice..a vi ste im kmetovi bili jadovi jadni..
Pobijte nas sve da se ne patimo vise..
Kako će vratiti imovinu kad je svu imovinu odnio Sejo Đulić, lopina prve klase. A sva imovina MTM-a ionako je imovina Grada Mostara.
NACIONALIZAM U MOSTARU JE ZARAZAN I PRENOSIV, PA TAKO DOĐE I DO OVOG PORTALA (KOJI DODUŠE NIKADA NEMA PROBLEMA SA OPSKURNIM IZJAVAMA SVOJIH POSJETILACA) DA SE ZNA: OVI VELIKI BOŠNJACI KOJI LIKUJU JER JE ZATVOREN \"MTM\" OČIGLEDNO I NISU BAŠ NAČITANI I POZORIŠNO OBRAZOVANI JER BI INAČE ZNALI DA JE UPRAVO PROBLEM MOSTARSKOG TEATRA MLADIH BIO ŠTO JE ON \"SVAČIJI\" TJ. PONAJPRIJE JE PRIPADA LJUBITELJIMA DOBRE PREDSTAVE A TEK ONDA I HRVATIM BOŠNJACIMA I OSTALIMA... ZATO JE I ZATVOREN.... JER U MOSTARU KADA NEŠTO PRIPADA SVAKOME ZNAČI DA JE \"NIČIJE\" I DA OD JEGA NEMA KORISTI... NASTRANO ALI TRENUTNO JE TAKO... DA SE RAZUMIJEMO NISU NI OSTALI GRADOVI BOLJI....
Ma sine, vec rekoh\', Sanjaj!
Mostar: Iz popisa izostavljena neka naselja u kojima su Hrvati većina Naime, već pedeset i više godina nudi se potpuno kriva slika o etničkom sastavu toga grada. Kada je u pitanju Mostar, prema podacima popisa iz 1991., grad Mostar, ne općina, imao je 78.865 stanovnika, od toga je 21.795 Hrvata, 29.929 Bošnjaka, 14.142 Srba, 11.555 Jugoslavena i 2444 pripadnika ostalih naroda. Iz tog popisa izostavljeno je stanovništvo više mostarskih naselja. Tu se prije svega misli na Cim, Iliće, Rodoč i Vihoviće što nikome u Mostaru ne treba tumačiti. Naime, zastupati mišljenje da Cim ne pripada Mostaru, bilo bi isto kao tvrditi da u Sarajevu Stup i Pofalići nisu u Sarajevu.
HRVATI su bili vecina u gradu Mostaru prije rata ali jer pod grad Mostar se nisu racunali CIM,RODOC,ILICI ispalo je da su Bosnjaci vecina. Ne racunati Cim pod grad Mostar je kao da Pofalice ne ubrajas pod grad Sarajevo!
Sanjaj, Usto.
Mostar grade podno Veleža, Meka srca, tvrda kamena Tu je mene majka rodila, Tu je moja mladost ostala Volim tebe grade rođeni, Nedam tvrd KAMEN HRVATSKI. Jorgovani tu su cvali, tu smo tajno ljubovali Jedno drugom nježno šaptali Tiho tiho teče Neretva, Nema više dušo mostova Ostali smo samo ti i ja Moja iskra moja krijesnica Tiho tiho teče Neretva, Nema više dušo mostova Kraj Neretve samo ti ja Miris rose, vedro nebo, zvijezda Danica Zvijezda Danica
i treba tako, hr.vati misli da stalno kradu a nikad da odgovaraju. e pa ne moze to tako. svim muslimanima iz IDEA-e bajram mubarek olsun
http://www.youtube.com/watch?v=HcORO7EgNtM