Zenica u dokumentarcu "Bored"
59
Hrustić: Historija nije samo željezara i KPD
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada bi se pravio film o zanici sa izgledom na svjetsku slavu bio bi to film o zenickim minhauzenima i nebrojenim ludjacima
nema ama bas nista vrijedno i autenticno osim nekoliko legendarnih carsijskih lazova posljenji iz te plejade je soboslikar rizo kulenovic virtuelni nasljednik nepostojece umjetnicke zbirke bega kulenovica o kojoj je sa velikim odusevljenjem pisao i vas portal
Ze-boy , toliko si glup da mi je krivo sto uopšte dijelim istu planetu sa tobom a ne samo grad... pa ti si toliko glup da se to riječima ne može opisati, ti si jedan glupak kakav dugo nije šetao zemljom...da skratim priču glup si a pored toga s i i idiot.
Novi forum http://www.bosanskehistorije.com/forum
@Ze-boy Zeljko Skuljevic je intitucija, vjeruj mi !
rupcuga obicna , silovana od onih s brda , od onih prodatih iz carsije , od onih iz drugih carsija koji su se ogrebali o nju ... prepoznat ce se svako .
Ma daj ba! Nego sta je vec tvorza i zeljezo, necemo sad iluziju stvarat.
Svaka cast Dino :D
i am bored
prvo ime zenice je bistua nuova, bolje bi bilo da se to iskoristilo
Joj Škuljević notorni alkoholičar. E ja ti pomoći..Drži se ti tog radija, mani pokušaja izigravanja umjetnika.
Zašto više ne pišete o meni?