Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi sto se fasisti okupili opet
hadis Ebu-Musaa el-Esarija koga bilježi imam Buhari u kome Poslanik, s.a.v.s., kaze: "Zaista će se pojaviti ljudi iz moga ummeta koji će dozvoljavati nemoral, svilu, alkohol i muzičke instrumente..."
Lijepo..dosta je prekodrinskih cajki ćana stoja bubašvaba.vraca mi nadu pun BKC vracamo se svojim korjenima sirenja duhovnosti
Je li Azreti Hamza Muhamedov posinak kom' je Muhamed preoteo zenu ? Molim Bosnjake da mi objasne ? S postovanjem !
Ne postovani! Hamza, r.a. je bio amidža poslanika Muhammeda, s.a.w.s. Zamolio bih te za više poštovanja i respekta prilikom spominjanja poslanika. Je li uredu?
h?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A...gdje su slike cijenjene publike?
e to je vec cijenjena publika sa sluhom:)
Dobro si, gdje su slike?????
LIJEPO IH JE SLUŠATI. RESPECT.