Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tocili se alkohol ....
kakvi su im ćevapi?
ISPIJANJE ČAJA: To je u bečkoj kafani pravi ritual.
bas ste se potrudili...tri sličice..
drago mi je da je redakcija klixa poslusala moj savjet i ukljucila vise clanaka o becu. samo jos moraju prestati pisati o turskoj i erdoganu. nadam se najboljem.
bosanac može patentirati kulturu beskonačnog ispijanja kafe...
Balegarski balkan je od zapada prisvojio samo degutantne osobine...
ebo majku mi u bosni od ovih austrougara kraj sve kulture i arhitekture samo uzeli tradiciju KAFANA i to onako kako nama pase
Mislim da je ovaj put islo u obrnutom smijeru. Kada su Turci uzeli Beograd, negdje početkom 1520ih, počela je da radi i prva kafana u Evropi, na Dorćolu. Poslije cca 70ak godina je otvorena kafana i u Sarajevu, a Evropljani su pokupili foru nešto kasnije.