Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad zamislite čega je sve bilo u Vijećnici i koliku je štetu srpski fašizam napravio Sarajevu i BiH.
Ovakvi podaci koji svjedoče o postojanju BiH prije nesretne RS su razlog zašto blokiraju finansiranje Zemaljskog muzeja.
pa Dodik kad kaze da je rs starija od BiH, očigledno da je pomiješao nezavisnost sa formiranjem, jer kaze da je rs nastala 92 a BiH postala nezavisna mj kasnije..brka on pojmove dosta..
Ima li one zeljaste biljke koja izgledom asocira na kanabis 😂
a koja je svrha te kolekcije?
Mi stvarno ne znamo cijeniti i iskoristiti historiju našeg grada i države. Jednostavan primjer je herbarij Otto Blau i kompletna priča oko njega, zapadne zemlje bi ovakvo nešto promivisale kao turističku atrakciju u najmanjem slučaju, a kod nas se preko ovakvih stvari samo pređe.
@sarajlija_11 pređe se jer nije turcin..
@sarajlija_11 skupili se intelektualci sarajlija_11, klinacpalac i federalac2000f i pametuju o teskom stanju u drustvu i necijenjenju bosanskih biljki. Do jucer nisu ni znali da se herbarij skuplja osim u osnovnoj skoli. Ne znaju ni kako iko uopste moze iskoristiti herbarij kao turisticki potencial ali su sigurno konstatovali da je ti u evropi tako. KlinacPalac, kao poznati konakovicev pristalica, doda komentar o necemu anti-islamsko-bosnjackom.za kraj, federalac napadne obicni narod..
Ovo je lijepo . Dragi Bog nam je svaku dao za nesto , i to - besplatno ! Hvala mu na tome .