Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek naša posla i razlog zašto omladina bježi odavde. Na prvu kao i uvijek lijep članak koji treba narod motivisati da ostane jer ima lijepih stvari i dobrih ljudi ali ovaj neharizmatični uhljeb je direktor biblioteke, radi kao kantautor, svake sedmice zarađuje dosadnim nastupima na TV Bingo show i od toliko djece baš je njegovo dijete dobilo čast da se pišu članci kako pjeva Balaševićeve pjesme.
Džaba ti sve uhljebu, možeš biti još na 10 pozicija, nisi nigdje ostavio trag jer si neharizmatičan kao paloma maramica, nećeš odnijeti ništa na onaj svijet, na ovom svijetu će te zaboraviti sekundu kada te ne bude, glumiš da te poštuju jer plaćaš sam sebi članke a svaki put se pred izbore bojiš da čim se promijeni vlast da ćeš opet postati niko i ništa.
Bravo Zenica! Čitanje knjiga, ali i posuđivanje knjiga iz biblioteke je navika koju svaki roditelj treba njegovati kod svog djeteta. Čitanje i putovanja nas jedino mogu izbaviti od malograđanštine i nacionalizma.
Smarali ste nas sa onim "bon žur" Kučukom a sad sa ovim. Koliko je uletio?
Šta je? Ne može se od muzike živjeti? Bitno je da sa bužeta bude sigurno, a Bingo je petkom džeparac. Šta ćeš kad je talentovan
Komentar Vam je tako zajedljiv da pomišljam kako bi Vam dobro došla pomoć psihologa, a radi ispuštanja brojnih životnih frustracija... A možda samo da uzmete koju knjigu pa da čitate? I to oslobađa stresa...
@Nemesis2020 @JaneDoe Vas dvoje ste najbolji primjer zašto političari toliko yebu narod tolike godine. Ovaj čovjek otvoreno, bez stida, ne krije da obnaša 4-5 funkcija, nešto šta nema ni u Švicarskoj ili Švedskoj a vi na to samo "što ste zavidni što je se čovjek snašao?". Ukoliko niste uhljebljeni preko iste veze ili nemate koristi od ovoga onda ste vi za pomoć psihologa jer je nenormalno da ste tolike ovce.
neće naseljenici sarajevskih favela čitat knjige,naravno da je zenička
I stevandic je otisao u biblioteku s FTVa
Konačno neka lijepa vijest.Knjiga je knjiga. Bravo Harise, bravo Zenica