Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"SFF ima tu neku auru i atmosferu"...dobro, to vec znamo..ljig ljig ljig...
Dobar glumac uvijek nađe mjesto pod suncem...kaže Emir a IMdb baza podataka kaže da je Emir od 1984 do 1999 imao samo Audiciju film koji scenaristički potpisuje Ranko Božić Stanica običnih vozova i epizodnu ulogu u filmu njegovog sada omraženog bišeg profesora na ASU Emira Kusturice. Ada, Život radnika, ili vrhunac umjetnosti pazite sad Hajde da se volimo 2 i 3 u kojima znamo kakve je uloge igrao i to je otprilike to do 2003 godine kada uz pomoć politike postaje generalni zastupnik bošnjaka za pitanja filma i SDA perjanica, član političkog savjeta stranke i sl. Ostalo je poznata priča. Ne sporim mu određeni talenat ako to igra ikakvu ulogu. Nije sve u talentu Emire ima nešto i u poznanstvu.
Kaze krmak koji dijeli doktorima po hrvatskoj krmece noge za uslugu. Jel te stid bilo uzeti onu krmecu nogu emire
Odvratan je
Hhaaha na SFF-u je sve bitno osim filma, kakva kultura?
FESTIVAL PEDERIZMA.....
ANDRIĆ GRAD JE KULTUROLOŠKI CENTAR BIH :) ..
Nije nego su ratni filmovi, ratni dokumentarci, ratne knjige, ratne slike, ratne mine itd.
Neka fino je ovih dana da Sarajevo bude u centru pažnje fino je to kad svi novinari iz regije/i stani dolaze u Sarajevo da baš pišu članke o ovom događaju.
naravno da jeste,no kad vidim ko prolazi tkz. crvenim tepihom, zlo mi je ...kao dio kulture i nekog morala neke osobe ne bi trebale tu biti gdje su ,a neke se svake godine pojavljuju,ne znam zašto je to tako ,no to je veliki minus za SFF