Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li nekad nešto lakše za probavu od naše duhovne elite? Samo čemer, strah, bijeda i jad. Haj dobro romani, eto uzmi za primjer većinu filmova, vazda neka melankolija sa bolovima u stomaku i gorčinom pod jezikom. Prvi spontani primjer: Ovo malo duše. Ima li težeg filma i ubitačnijeg soundtrack-a.
Bravo za Selvedina samo kultura nas moze spasiti ... a simptomaticno je da nas vise cijene vani nego u rodjenoj zemlji ... "' ta ce ba on" ...
Tako je ! Kultura budi svijest, Covjecanstvo, progress.. I prije svega humanost... Da se ne ponove iste "greske" od proslosti i da se sjetimo da smo samo prolazni, ali ipak mocni da mjenjamo svijet i Covjecanstvo.
Eli kaze se "iz proslosti" :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moze li zastariti kredit u banci kao na mobitelu
Svaka cast ! Nisam iz BiH ali jako sam sretna da vidim da se cijene sirom svijetu ! Jedva cekam da procitam ! Obozavam bosansku literaturu !
Eleonora cudna si ti ptica ...
U kojem smislu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)