Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će crvena ološ botovska reći da su glumci SDA botovi
Hahahahah naravno to je SDP klasika
SDP i kriminalaci, kada su pristali da budu nametnuti od strane Smitha i americkog ambasadora, sve ostalo je nula
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa naivan je ko dosad nije shvatio da se kod nas na vlasti smjenjuju samo političari koji jednako imaju samo želju za vlat , moć i novac i jednako nemaju ni principa ni ideologije. različite su samo zastave. Zato ova zemlja neće zadugo naprijed. Politika je skup ljudi koji nisu nizašta a vole moć i novac.
Jadna je drzava u kojoj ti i u umjetnosti treba stela, tamo gdje stela nema smisla jer ako nemas talenat moze te nego gurati stalno ali nece od tebe nista biti
pa javna ustanova, demoktacija. Gradjani biraju svoju vlast :)
Ne poznajem ostecene u ovom slucaju, od navedenih sam gledala Jasminu Dedic Ibric, njenu monodramu sam ljetos gledala, i izvanredna je. Talentovana i zasluzuje posao. Rekla bih da svi glumci zasluzuju posao pa nek publika odabere kome ce dati svoju paznju ali ocito nema mjesta za sve.
Niste relevantni niti kompetentni da procjenjujete ko zaslužuje, a ko ne posao. Možda ima neki kandidat ili kandidatkinja koji imaju veći dijapazon likova od pomenute.
Neka izuzmu dokumentaciju od domara pa do direktora i precesljaju kako su zaposleni.Jedino stari glumci su prosli kako je Bogom dato a ostali strankama, poznanstvima, drugarstvima i sl. linijama.Presmjesno!
Primljeni najbolji, al ovim prosjecnima se ne svidjaju i oni ce kao bunt bla bla. Nidje veze
Dva smo svijeta različita 😁
Primljeni su talentovaniji glumci, jedan je stranacki aktivan al je najtalentiraniji a ovi ljubomorni i sad im svi krivi
Tri jako nekvalitetna glumca (osim Sušića) sa tuzlasnke akademije... Stranačko zapošljavanje je tragedija ali treba biti iskren prema sebi.
Govoriš li o ova tri privremeno primljena?
U Tuzli je tako 40 godina,kao da je to neka novost!
Minuta sutnje za glumce ASU Tuzla. Ja kao Tuzlak smatram da GORIH glumaca u drzavi nema i da nemaju pravo ni na kakvo misljenje. POGOTOVO ovi mladji od 35-40 godina. Ako je ikad i valjalo nesto, to se moze izbrojati na prste jedne ruke, a da je poteklo iz Tuzle.
Istina.
Hahahahha krivo im govore gluposti bez ikakvih dokaza. Molim klix da objavi demant od direktora pozorišta. A koji ste vi Konkurs prošli da primate pare honorarno?? Što ja to nisam mogao u Tuzli i ja sam glumac. Ko je vas provjeravao prije nego sto vam je ponudio posao i honorar????
SDP u Tz i SDP u Sa se sretnu jednom godisnje na kongresu, isto tako i druge partije
Pa naravno da je namjesteno! I ne samo u Tuzli, vec i u Sarajevu i svugdje gdje se uvukla ta izdajnicka bagra i olos!
Naravno da je SDP to uradila, to je modus operandi svake stranke i to ne samo u BiH već po cjelim Balkanu a i šire. Zato ima struja koje traże da se politika ne mješa u ekonimiju i slične stvari ...
Ma gdje če SDP oni poštenjačine teške.