{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gromoglasni aplauz za "Zločin i kafanu"

21.3.2014. u 13:08
13
0
Gromoglasni aplauz za "Zločin i kafanu"
13
Sinoć je u caffe clubu Gogo, na sceni Magacin Kabarea premijerno predstavljen najnoviji one man show "Zločin i kafana".


Prepun caffe club Gogo i publika koja je na nogama aplauzom ispratila Aldina Tucića sa scene, obilježili su premijeru najnovijeg one man showa Magacin Kabarea. Oduševljena publika je neprestano aplaudirala i ovacijama pozdravila one man show koji će zasigurno zauzeti posebno mjesto na repertoaru Magacin Kabarea.

Raspoložena publika koja je u nekoliko navrata gromoglasnim smijehom prekidala Aldinov nastup, nastavila se zabavljati i na plesnom partiju nakon premijere. Za dobar izbor muzike su se potrudili poznati režiser Bela Tarr i glumac Magacin Kabarea Moamer Kasumović.U režiji Nevena Samardžića koji je režirao i legendarni sevdah cabaret "Gdje je jagnje", koji je demistifikovao sevdalinku, ovog puta zajedno sa Adijem Lučićem i Aldinom Tucićem kroz "Zločin i kafanu" progovorio je o fenomenu kafane i naraodne muzike. Da je kafana nepresušan izvor ideja, priča i različitih sudbina, ali i zabave i smijeha dokazao je sinoć fantastičnom izvedbom, glumac Magacin Kabarea Aldin Tucić. Zločin i kafana je bazirana na istinitim pričama, a prati sudbinu dječaka koji je sa 13 godina prvi put pjevao u kafani.

Dok se čeka prva repriza Zločina i kafane koja će se desiti narednog mjeseca kada će se sigurno tražiti mjesto više, Aldin Tucić sa Moamerom Kasumovićem, Monom Muratović i Sanelom Krsmanović će ove subote pripremiti još jedno pakleno druženje u Magacin Kabare Showu uz "Šejtana na kanafi". Sujevjerje i šejtanske igre su odličan izbor za subotnji prvod uz zagarantovan smijeh, puno plesa i dobre zabave.S obzirom na ograničen broj mjesta, potrebno je izvršiti rezervaciju putem broja telefona 066 935 337, na e-mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: