Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZOI 84 se tesko blamira
sta sad serendate...Moze se org doce Nove godine po zakon a ovo ne moze!Brukate se i ofirate sve nas!FUJ
ovo blamaza ispade teza
Po zakonu je bilo čovjeka za nos vući, a još te više morao je to biti neko s hrvatskim predznakom. Što nije neko iz Slovenije ili Makedonije pozvan pa mu otkazano, olimpijada je i njihova, kao što je i hrvatska i srpska i bosanska.
A kako si Benjaminice dala onim oadavicarima helem nejse 300000 za Novu godinu?To nije bio problem?Naravno da nije,jer su oni odradjivali kampanju za sdp,pa im se moralo platiti nekako Ma odvratni ste,koliko ste jadni
Ma ne,neka zovnu olinjalog i ofucanog Zeru,ili mozda Zenita,koji sa provalama,jos nije izasao iz 80-ih godina. Fakat ste odvratni i providni u pokusajima da se kao nesto opravdate. Nadam se da vise nikada necete biti u vlasti!
To je ta sarajevska raja svi su dobro došli ako su muslimani.
Muslimani ne slusaju muziku slunto
Cuj nista mimo javnog poziva,pa kad ste to organizovali pri odabiru ko ce nastupati za novu godinu vec ste stotine hiljada natrpali u dzepove vama bliskim ekipama muzicara?I ova benjamina teska ubleha,budi princip uvijek a ne samo kad tebi odgovara!!!
haha... ćumur kasaba 😁
Hocel se izdvojiti kakva lova kad bude parada ponosa ?
Bemjamina, zašto si istjerala Nacionalnu i univerzitetsku biblioteku BiH iz Vijecnice i zašto im godinama odbijaš da pomogneš ?
Ma i jesmo samo za dubiozu i slicne njima narkomane
Ne kontam zašto mi svojatamo olimpijadu. To je događaj u državi koje smo se mi odrekli. Događaj koji je bio svih građana bivse Jugoslavije. Zagreb i Split su odvajali sretstva za organizaciju O.I. Ili se trebamo odreci svega iz bivse države ili priznati da je olimpijada Tonijeva bas kao i Benjaminina. Ja sa tim nemam problem da bilo sta iz bivse države bude zaboravljeno i gradimo svoju državu Bosnu i Hercegovinu.
90% novca je rbih sakupila a ostatak ostale republike
Kako svi "vole" Sarajevo za lovu. Što se ove i slične godišnjice ne odvijaju na bazi volontiranja i patriotizma?
Eto ti kreni prvi za primjera drugima. Ufati se metle i lopate pa nam malo grad sredi
Oce li moći ilahije i kaside ako ne može toni? Benjamina javi da znamo