Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ka’e skaka...Ideee Vlaakk, idee vlaaak ;)
OSMI mart (8.3.) dolazi vrli gradonačelnik, gradski otac na proslavu, sve žene i ko iz topa reče "drage dame BAJRAMBAREĆOLA".
OSMI mart (8.3.) dolazi vrli gradonačelnik, gradski otac na proslavu, sve žene i ko iz topa reče "drage dame BAJRAMBAREĆOLA".
Cuj izjave:" Zanemaruje se cinjenica da je veliki btoj Bosnjaka, uz ostale narode i Jevreje mucki ubijeno u Jasenovcu". Stotine hiljada Jevreja, Srba i Roma ubijeno je u Jasenovcu. Al' preskoci Skaka Srbe.
@politika.je A ima muslimana koji se hvale time da su im dede bile ustase. Pa hoce hrvatska drzavljanstva na konto toga. Sto je stravicna uvreda za Hrvate.
Za ovog tipa sam prvi put cuo kad je dosao na funkciju. Ne poznajem njegove ljudske ni intelektualne kvalitete, ali izgledom ne odaje utisak da ovih drugih ima.
odakle vlak u Sarajevu hahaha
Ovaj kloc je dokaz da danas moze svako biti na nekoj funkciji samo da iza sebe ima jaku stranku, ovom mamlazu je i neko saltersko mjesto previse
Sta je vlak
Šta li je skaka skonto iz naziva izložbe??
KONAČNO su napravili tutorijal za ovo ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE