Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo pavijan i prodavac magle, znam ga vec 35 godina. Jos se nije nijednom oznojio.
Hahahahahahaah..uvijek je igrao dobre komicne likove
narucen clanak od strane sda
Meg spas je da biraci kazne sve ove navedene stranke mega koalicija jer svaka na svoj nacin snosi veliku odgovornost za neprosperitet u BiH. Samo nove stranke sa nepotrosenim licima sa jasnim i realnim vizijama ala prof. dr. Hadzikadic sa Platformom za progres. Sve ostali su reciklirani politicki otpad koji ne dolikuje ovoj drzavi.
Sve kontra..matori umjetnik.
opkakah moj gojeru
SDA = izdajnici bh. roda. Svaka koalicija s njima i glas za tu stranku je glas protiv Bosnjaka i glas za uništenje republike Bosne i Hercegovine.
zasto je ovaj relevantan da nam vi servirate njegove politicke poglede?!
Šta će nama izbori onda, ako sve stranke učestvuju u vlasti?
Na kakvim su ti drogama Čiča ...čuj SDA da se otvori prema drugim nacijama
Pametno ti zboriš Gradimire samo što ovi iz SDP-a više neće ni sami sa sobom a kamoli s drugima...
Sa SDA sigurno neće
što je babi milo....
Procitan davnom
Pa upravu je covjek. Ovako kako ide SNSD i HDZ ce ukrasti i OSBIH, OSA, FUP, i MFUP. Onda ce se igrat macka i mis sa vecinom. Ili koalicija ili potpuni pokolj vecine.
Kakav smrad, nakon što je udario u svaku boju radi interesa, dosjetio se da ih objedini u "mega koaliciju"... A sve kako bi Gradimir Supermen spasio "državu"...
Sigurno hoce covjek teatar i pozorisye da pteseli u parlament jer ocito da je stranke birao prema njihovim glumcima koji imaju visedecenijsko iskustvo u zabavljanju i za* ebavanju masa.