Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta zna šumar sta je historija Bosne...
Srusio mu se hotel kao steci ovi
Svetozare, ako je neko Srbin, onda smo to mi muslimani. Vi ste doseljena vlahadija, koju su Turci doveli preko Drine. Dosli ste za Turskim konjima. Turci vas handrili, I naselili po begovskoj zemlji, zemlji plemica, koji su primili Islam.Kasnije ste se pokatolicavali I popravoslavnjivali. Vi cak niste ni Vlasi, vi ste VLAHO-TURCI.Jedini pravi Srbi smo mi muslmani, potomci cara Dusana, kralja Tvrtka, Mirka Radojevica…..
Koji glupani, umjesto da su ih ocistili i doveli u red, prikazali ih kao atrakciju ispred hotela.
@badr1984hari kako da imaju Bosansku istoriju ispred hotela u GENOCIDNOJ toje za njih ponizenje
U RS mimo krsta nista ne priznaju.. oni su bili prije stecaka ...
Isto ko Daesh samo pravoslavni.
Ko god to uradio dabogda mu se ruke osusile! Gamad!
Bože sačuvaj.Kad mi nemamo poštovanja prema našim historijskim spomenicima kako mozemo ocekivati da nas n3ko drugi postuje.
Ovo treba izači u svim novinama i tv , neja svijet vidi koji su to majmuni
Sta ovaj dole bulazni?Bosnjaci i cuvaju stecke, to su im preci! Navodni "Hrvati" su ih oduvijek sistematski unistavali radi herezije protiv koje su katolici uvijek negativno djelovali!Osoba pojma nema o cemu se radi.
Koji su ovo idioti!!!!
... šta papak zna šta je spomenik ...??
Upitajte bivseg nacelnika opcine Zivinice sta je uradio sa steccima.
kulturocid
Sta stoka zna sta je istorija, spomenik, bosna,....
stoko, papak, debilu, fasisto!!!!!!
Jeftina radna snaga, a skroz malo fabrika, samo neki hoteli, neka arapska naselja, neki trzni centri...ne kontam ali dobro
sta ocekivat od posrbica unisti sve sto nema kokardu ili krst...genocidni urbicidasi naravno niko nece odgovarati za ovo
Imena i prezimena su starija od glupe vlahadije i kriscanstva ali vlah voli sve sebi da prisvaja.