Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GORI VATRA TRAILER!!!! http://www.refresh.ba/gorivatra
imamo fantasticnu ekipu mladih glumaca i rditelja mozemo biti ponosni
imamo fantasticnu ekipu mladih glumaca i rditelja mozemo biti ponosni
E joj pa bar je film Danisov dobio kakvu nagradu, dok srpski film jos nikakvu. Gledajte srbi i jedite se:)
ma koga jos interesuje Zalica! On nije interesantan! Dajte nam Vuletica!
Evo: www.gorywatra.com
ajde ljudi ne serite badava, odmah bosnjo trazi dlaku u jajetu, ja kazem nek je krenulo bice i PR kako valja ko da je i jedan od silnih srpskih postratnih filmova im'o trailer i oficijelni sajt pa se raja oduzimala po sarajevu na fazone iz rana, do koske i sl. nek je krenulo sa kinematografijom!!!!
Pa naravno da nema, jer nema para za toga. A dje su pare? Pa morali platiti clanove fonda za kinematografiju, koji su novac sebi dodijelili. Eto tako to funkcionise kod nas. A mi ljubitelji filma mozemo da sisamo vesla ovdje i da sviramo borbene.
ofisl sajt - NEMA trailer - NEMA
a link na trailer? a link na ofisl sajt filma? NEEMA naravno jer papci jos uvijek ne znaju sta je kompletan PR.
blago nama