Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma inteligentan i plemenit čovjek. Iskreno mi drago da ima ovakvih primjera. Treba pružati ovakvima više prostora da inspirišu i druge da budu barem malo bolji sutra nego što su bili danas.
Probija mu telegnecija na oci, vidi se odoka
Stećci su nešto što treba čuvati, drago mi je da se i današnje bošnje uključuju očuvanju
Izuzetno vrijedan i pametan mladi gospodin! Svaka cast legendo! Sve sto radis itekako doprinosi, samo nastavi jer su tvoja djela i nama samo inspiracija da damo dio sebe u ocuvanju nase predivne i prebogate historije, knjizevnosti, jezika i kulture...
bravo bosnjakinjo, mozda ti i dozvoli ako se jace potrudis oko njega :D
Svaka čast lafe!
Bravo!
a koji je to značaj stećaka ? Obični kameni nadgrobni spomenici
@00000000000000000000 Ono što ti ćaća na grobu ima je nadgrobno spomenik a stećci su istorija i kultura ali haj ti to konju objasni..
@00000000000000000000 Ono što ti ćaća na grobu ima je nadgrobno spomenik a stećci su istorija i kultura ali haj ti to konju objasni..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakvo je ovo usrano ime
STECCI SU BOSNJACKI☝️
@BOSNJACKIpreporod Bošnjaci nemaju veze sa stećcima ili bilo čime iz srednjovjekovne Bosne
:CAE: DA DA DA SAMO POSRBLJAVANJE I HRVATIZOVANJE IMA VEZE SA SVACIM. toliko☝️
Fin decko je ovaj Gorcin, jako fino, pametno i dobro odgojeno celjade.