Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast srdjanu , pravi heroj , klanjam se njegovoj velicni i ljudskosti do groba . Medjutim smatram da je jedan srpski reziser(i ) trebao prvo snimiti jednu hiljadu filmova o zlocinima i genocidu koji se napravile srpske vojske i paravojske od VRS JNA pa se do beretki , arkanovaca tigrova orlova i koga sve ne . Napraviti prvo filmove i progonu i progomu , etnickom ciscenju , granatiranju gradova , konclogorima , masovnim silovanjima , masovnim grabnicama . a o srpskoj dobroti i srpskom cojstvu i humanosti neka pisu i govore drugi . i Drugi neka snimaju filmove jer srdjana Aleksica sigurno nece zaboraviti niti jedan bosanskohercegovacki musliman niti jedan bih patriota . Njmci su su snimali na hiljade filmova u kojima prikazuju svoje zlocine a o njohovoj dobroti Jevreji su snimili film Schinlerova lista od S Spilberga .
Ova velicina kod normalnih ljudi izrazava divljenje a kod bolesnih od raznoraznih politickih virusa gadjenje... laka ti zemlja zemljace !
...evo jos malo ljepotica sa INDEXA.hr...koje su svjetlosnu godinu ispred KLIXOVIH...prema hrvatskim ove nase ispadose ko vehabijke :-D http://www.index.hr/hot/clanak/seksi-britanke-nikad-dosta-mellisa-obozava-toples-/706504.aspx