Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi maleee
@Commi U 13.- toj handžar diviziji !
cudi me da Gldstajni nisu pisali ove knjige za vrijeme Jugoslavije, vec sad, hoce da ukesiraju sto se moze vise. ubistvo je ubistvo kakve veze ima jeli se raz\'izdio neko ili je razmisljao kako ce ubiti. to su samo advokati izvrnuli zakone
Za Gumiflex Zašto sarajevo - x.com ne reaguje na ovakve postove i jednostavno ih izbriše? Ovakav govor mržnje je nedopustiv! Svi ljudi treba da se poklone nevinim jasenovačkim žrtvama, mahom Srbima, Jevrejima i Romima! Srbi su divan narod! Onaj zločinac Ratko mladić je uspio da nam navuče takvu ljagu na dostojanstvo zbog Srebrenice. Žao mi je, ali Jasenovac se nikada ne sme zaboraviti! Nikada! P.S. U serijskom klanju Srba zanimljiva je i uloga muslimana, \"hrvatskog cvijeća\".
Došlo malo cionistichko vnogo iz Okupirane Palestine da malo podrzi Srbe i Genocidistan, ha? Sve su zaslužili što im je Adolf uradio, and then some!
Ko je djevojka na prvoj slici? Ako čitaš, a sigurno jesi ili ćeš, ovaj članak, javi se molim te. Siguran sam da ako prošetamo zajedno, čitav život ćemo se šetati za ruke. Pravo sam fin.
Niko nije bio na pravoj strani, pa ni komunisti. Svi su cinili zlocine (neki manje, neki vise) i bili na SVOJOJ strani, a za svakog je njegova strana ona prava.
ma jasta su, sakica muslimana je sve ucinila pogledaj imena pocinitelja zlocina u Jasenovcu, daleko od \'muslimanskih\'! Muslimani su bili najvise u svojim seoskim/gradskim strazama do osnivanja 13-gebirgs! Sami muslimani su relativno (ako ne znas sto je to, percentualno!) najvise stradali, vise od svih Slavenskih naroda na Balkanu u WWII. A handschar divizija, koja je osnovana tek 43 i bila aktivna 9 mjeseci, nikakve veze nije imala sa Jasenovcem! Pogledaj i imena na listi Jasenovca, mnoga su bas muslimanska. Ali ko ce tebi slijepom mrzitelju ista dokazati. Ti i dalje vjeruj u polu-istine, lazi i mitove, kao i do sada.
Kao doktor povijesti mogu ti reci da ti se uriniram na tvoju diplomu
kao historicarka mogu da kazem da su bosnjaci bili na pogresnoj strani(nazalost)
@realista Realno si samo glupi Bosanac, ne znam samo koje vjeroispovijesti!
@Travnik=Pavelićgrad Ne zaboravi, rat u Jugoslaviji nije završen 9. maja, datum koji se službeno slavi kao Dan pobjede nad fašizmom, već čak mjesec kasnije....
ISTO TAKO ZNATI DA JE TAJ ISTI RAT ZAVRSEN PRIJE 66 GODINA .
Jadne bošnje, pokolju vas i još vi krivi za sve
http://kajankajan.blogspot.com/2011/09/muslimanski-danak-u-krvi-1.html http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=100031422
Izvinjenje Jevrejima!
Kao sto napisase braca Golstajn u Jasenovcu se desio genocid nad Srbima i Jevrejima,a u Blajburgu je bila komunisticka odmazda. Glavni naredbodavac genocida u Jasenovcu je Ante Pavelic,a glavni egzekutori tog strasnog genocida su mili Bos. muslimani-Pavelicko cvijece sto se danas naziva \'\'ljiljanima\'\'