Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A oni ga zatvorise na tri godine!! Uzas. Ipak Muzej valja.
Pozitivan trend. Lijep. A da moze bolje moze, ali bitno je da je napredak vidan.
Vidi sulje kod Mirse ,totalno je moderan.
Ovo je sve suplja prica. Bio sam u muzeju prije mjesec dana, neki turusti htjeli da udjuu jedan od objekata tacno 5 do 2, medjutim radno vrijeme je bilo do 2., pa je jedan od uposlenika uredno zakljucao vrata prije vremena. Nije im naravno smetalo da u pola dva naplate punu cijenu za ulaznice. I na kraju, nek se ugledaju na Becke muzeje koji biljeze ogromne zarade. Muzej u Sarajevu ima sve uslove da radi dobro, al nazalost rukovodstvo je jos uvijek bez narocitih ideja.
Bravo. Tako se radi. Nema radit onako...i čekat da prođe dan. Samo pucati razne aktivnosti...i iznalazati sredstva. BRAVO
Lagumdzijini cetnici ga nisu uspjeli razjebat i prodat. Da vidimo sta ce Bakirove i Scepine cetobalije uraditi.
Nastavite tako. I ko u filmu Sutjeska, kad onaj reče dok je živih komunista na Ljubinom grobu fašisti neće proći, tako i dok je živog muzeja, Dodik, Zlaja, Dragan i BAkir neće proći ! A Fahro koji se stalno hvali na javnim medijima da je izuzetno uspješan i u suzama spominje BiH kao jedino u što vjeruje, što ne dadne para Muzeju ili ga bar BESPLATNO REKLAMIRA ?? Da mu Vučić i Milo to traže udaro bi se sve u guzicu da to uradi na brzaka !
P.S. Fahro je inače nastavnik likovnog, ali to krije ko zmija noge, al eto može samo dati pare muzeju , ili je mogao trećinu NEBODERA uvakufit Muzeju bez obrazloženja, što bi svakako bilo prihvaćeno ! Ovako, stranci misle da mi od kulture znamo samo za Reality šou a da nam je najveći umjetnik svih vremena, Mimo Haljevac ! Jest, Zlate mi !
@kuga sulejman haljevac memo od svoje "skrabotine" stoju po stoju daje u humanitarne svhe.. od prije dva dana u domu za nezbrinutu djecu memo krvav dozavrat i sjecka kurbansko meso da pomogne onima kojima je pomoc potrebna, bukvalno sav krvav i znojav u dane bajrama kada smo mi mnogi uzivali u bajramskom odjelu. kuga imal te dje da nudis pomoc ko memo??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
https://www.youtube.com/watch?v=NQ_ejG2dS4U Sahranio čovjek, volim ga ko oca.