Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kod nas je navala za znanjem samo takva...
Velika hvala Drzavi Katar! Predivan objekat.
malo je u nasoj drzavi tragaoca znanja.
ima i ta mjesta
Vrhunske kritike i komentari o književnom fundusu, rijetkim knjigama kao i drugim modernim medijima. Čitatelji zaista imaju znanja iz ove oblasti, pa komentari odražavaju njihovu ljubav i posvećenost kulturi.
Islam je ostavio veoma znacajnu arhitekuru i umjetnost iza sebe. Kupila sam jenu skupu knjigu od izvodjaca Markusa Hattensteina i Petra Deliusa.Vrijedna je te cijene koju sam platila. Knjiga je teska samo 5 kg- Trebace mi mnogo vremena da je procitam.Kad dodjem u Sarajevo, zelja mi je posjetiti tu biblioteku. Znanje nikada nije na pretek.
Sve mi mogu uzeti, ali znanje ne...
...patetično...
ko mi kaze...
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ne treba stati na ovome, treba otvoriti više biblioteka, širom BiH
konacno, jako korisno utrosen arapski/naftni novac.
i tebe nabijem na k*
Love it! ;)