Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ljubomorna djeco sto zivite kod roditelja, vi ga njemu mozete samo pofafati..\" Ha, ha, ha...oicto nisi dobro informisan. Shoba zivi kod zene u Jujorku, udo se covjek. A u Sarajevu je kod rodtelja kao sto kazes! Slican slucaj je i kod kvazi kustosa.
8 već viđenih fotografija u pokradenom konceptu je nama umjetnost, a kradljivac i loš plagijator je nama umjetnik. Po meni, zanimljivije je gledati \"Kulturnu elitu\" kako sa velikim zanimanjem gleda fotografije pokušavajući izgledati inteligentno a ustvari postižući suprotan efekat. Umjetnost umjetnicima.
A gde vam je bre Majka svih sarajevskih ublehaša tzv. \'konceptualista\', beogradska ofajla Bulja Dražević?
Ne znam samo ko je smješniji, ovi komentatori ili ovi uhljupi na slikama. Vjerojatno ova kvazi-elita, komentatori ipak nisu toliko jadni u svojim pokušajima izdizanja iznad običnih smrtnika koji \'ne razumiju\' umjetnost... @ Nixić Damir - lopata brato, lopata
Pa dobro i-di-oti, gdje se nalazi ova galerija??? U Titovoj, koji broj, bas ste nam objasnili i jos pozivate ljude da dodju u sto vecem broju.
Koji su ovo foliratni tito dragi!!! Mona (ova plava) se kao fol toliko uzbudila od umjetnosti da je pocela prste da jede hahahah Izvjezbani potezi, kako se casha drzi, kako ces gledati u ljude i praviti se da te to sto oni pricaju plaho interesuje a u stvari mislis samo na sebe i kako ces ispasti na eventualnoj fotografiji. Vjerujte mi da, neki cak i nacin govora promijene na ovakvim preseravanje-dogadjajima :))
Niksic koji u Sarajevo dosao iz Brezova polja kod Brckog i koji je pobjegao tokom stvaranja Republike Bosne i Hercegovine vani, sad eto dosao nakon skoro dvadeset godina da se \"bori\" za Republiku BiH???!!! Da se bori, eeeej? Sto se nisi borio kada je trebalo? Sta sve covjek radi da bi bio poznat i ko mu uopste dopusta da tamo sjedi i balavurdi po cijeli dan? Cuj ne jede nista, pa taj covjek zivi kod roditelja, i dok mu prijatelji koji su ostali u Sarajevu tokom opsade i sacuvali grad rade, on ne nza sta ce sa sobom i shupljira!!??? Najgluplji su ovi koji mu i dolaze, a dolaze mu neki klinci i ljudi koji nisu bili tu tokom rata: Dunja, Ahmed Buric, itd.
Koja shuplja, koja ubleha...Eto kao to je doprinos kulturi grada, hehe pa danas svako moze da ima izlozbu ccc. Ova dva lika Niksic i Seric su kao pokusali da dignu revoluciju hahahaha komedija ziva. Ovog Niksica bi trebalo izbaciti iz Galerije jer tamo ulazi ilegalno i promovise SEBE. Jos da kaznu plati za nezakonito ulazenje u zatvorene prostorije. Furate se na Zapad ha? Pa hajde negdje drugdje dodji i udji nelegalno u neku prostoriju!! Foliranti i diletanti!!!
A sta si ti dao ovom gradu ljigavce bezimeni?
@DŽIDŽIKOVAC ... Ma daj ..Sta je to on ko biva dao gradu Sarajevu..Sta, de pobroj..bas da cujem !!
KOJI MAJSTORI -KOMENTATORI.AKO JE IKO OD VAS IMAO 10% OD ONOGA ŠTO JE ŠOBA URADIO ZA OVAJ GRAD,IMA PRAVO DA SE JAVI.A OVI SMRDONJE ŠTO IM JE VUNA DA ČOVIJEK RADI NEŠTO I JEDAN JE OD RIJETKIH KOJI OVOM GRADU DAJE (A NIJE U STRANCI NI U POLITICI) A NE OTIMA.DA NE SPOMINJEM RAT.......E MALI MIŠEVI NISTE MU NI DO KOLJENA
ja zivim kod nane, nane Mulije i ne bih volio da ga bilo kome pofaflam ali zato bih volio da ga meni plava makar malo stavi u ruku
MONA AJDE DA SE PEGLAMO
Ljubomorna djeco sto zivite kod roditelja, vi ga njemu mozete samo pofafati..
trpa li ga iko ovoj moni ili cu to morati uraditi ja?
Tajna moje ljepote: MONA MURATOVIĆ http://www.magazinaura.net/content/view/218/54/