Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A planirano da ga svecano otvori ADVOKAT BALIJAGIC, al et, umjesto otvaranja, njega zatvorise....kuku za FARAONA
Što su originalni sa ovim film festivalima. Čekrčići film festival još fali. Posebno me čude pojedini režiseri, scenaristi... Pored bezbroj ekstra scenarija koje možeš čuti u Bosni od obicnih ljudi oni izmišljaju neke gluposti koje nemaju ni stvarnu ni umjetničku vrijednost. Da ne pričam kad hoće nazor biti duhoviti. Prenesite na film stvarni život a ne vaše usiljene imaginacije.
konto sam ja film kakav pravit za 5 KM ima da srusi cijeli svujet beki horor ce bit....ba pocetkuglavni lik turpija oci zeni....ostale detalje necu da iznosim prije premijere na gacko film festivalu
cuo sam da postoji mogucnost da robin williams dodje na ovogodisnji Zavidovići Film Festival
festival nazor,pa sad svaki grad treba imat filmski festival? wtf?
A sta fali Tuzli,
PITANJE ZA ONE KOJI GOVORE HRVATSKI JEZIK. Kako će se film zvati na zagrebačkoj PREMIJERI???
tisucica
Nije hiljadica, hiljadarka lik555555
Čujem da je film teško njesra, jel vrijedi ić pogledat?
nemoj ici ne vrijedi ni da ti plate