Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od boljih filmova .
Ma važi ona: "Kad Bosanci žele pogledati dobar film, oni ga snime" Mada u ovom slučaju nisu samo Bosanci, čestitke svima koji su radili na filmu.
Bilo bi ljepo napraviti neki film koji se ne osvrce na rat .Prikazati BiH u nekom drugom svjetlu , nekom ljepsem jer ga ima . Ne treba se vjecno vezati za pricu rat i jad u BiH .Gledao sam film , dosta je emocionalan i jako dobar film ali dajte , zar nije vise dosta price i vracanja u proslost ? Onda se pitamo zasto smo svima u ocima jadovi ?
X jbt sve jedno te isto,pa dokle vise ovi filmovi za sazaljevanje,ja ne znam jesmo ijedan film napravili a da nije ratni. Daj nesto novo,neku komediju ,bilo st...
Mašala! ''Halimin put'' je naš najbolji proizvod i svaka KM uložena u ovaj film se hiljadu puta vraća.
bas je to tvoj i nas proizvod. budalo jadna, to je nas proizvod samo po tome sto prikazuje nase nesrece, a keš uzima onaj ko je u film ulozio.