Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kojem takodje "gostuje" "nastupa" "drzi svoj stand za ilustracije" nazovi kako goj/hoj i jedan sarajlija (a moguce cak i jos neki autori sa nasih prostora) ali naravno; to niko nije upratio pa ni propratio.
Americki stripovi su besmisleni.
Jebali majke svoje :( :( :( :( :( koliko sam samo ljubomoran. zelio bih jednom tamo da odem da makar se rukujem sa Geoff Johns-om. njegovi aquaman stripovi su najbolji
*** majke svoje, koliko sam ljubomoran :( :( :( :(
Alan Ford je zakon.
mister no dilan dog Marti misterija ihhh ima robe ali Alan Ford je klasa za sebe...
a idiota majko moja
izvinite o veliki pametni covjece, ali ko ste vi da vi njih (pod njih mislim geekove i nerdove, medu kojima sam i ja) osudujete??
vidio sam i boljih kostima sinoc ispred zetre! :D
Ne mogu biti veče nakarade od tebe nikako.
tebe ne vidjoh, mora da si usao ranije! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Freak Show.