Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isti Fatmir Alispahic
Ma bolji je Shreck 2 od Fahrenheit 9/11 milion puta! Moore se previse nafuro da je pametan, ja mu pola stvari iz filma ne vjerujem
i moja
i moja
a moja mama ce ti besplatno dati guze !
samo naprijed budh, terminator je uz tebe, ne boj se kretena !
vidi se da su ljudi postali od majmuna..;)
lik mrtvi oca mu jebem otkinite mu glavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ma on je svom starom cist promasaj:))
Ima najgluplje oci na svijetu. Ma ne mogu ga u facu gledati zbog toga, nikako. Znam samo otprilike kako izgleda:)
najbolji, najsmješniji, i najtužniji dokumentarac, a sve u isto vrijeme. definitivno vrijedi pogledati. šteta što ga republikanci u sad-u ne gledaju, sigurno bi promjenili mišljenje o svome voljenom predsedniku!
napusi mi se kurca
bih te voli bush !
First lady Laura Bush and Austrian-immigrant-cum-American-politician Arnold Schwarzenegger ended the second night of the Republican convention Tuesday with a litany of anecdotes designed to highlight family issues and portray the party as a "people of compassion." "Everything I have -- my career, my success, my family -- I owe to America," said Schwarzenegger, the action movie star who was elected California governor this year.
bush je zakon