Karte rasprodate
36

Enis Bešlagić uskoro će u Brčkom imati premijeru autorske predstave "Da sam ja neko"

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Bh. glumac Enis Bešlagić će u četvrtak, 29. februara u Domu kulture Brčko održati premijeru svoje autorske predstave "Da sam ja neko".

Nakon pauze zbog obaveza u regionalnim televizijskim projektima i vrlo zapaženim kampanjama u regionu, Enis Bešlagić se vraća na pozorišnu scenu s autorskom predstavom, koja će, sigurno privući značajan interes publike svih generacija, kako u našoj zemlji tako i kod naših susjeda.

Riječ je kombinaciji monodramske izvedbe i stand up komedije, u kojoj će Enis Bešlagić publici iz BiH i regiona predstaviti niz anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.

Foto: PRESS
Foto: PRESS

"'Da sam ja neko' je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Ono što me vodi i da podijelim svoju priču sa svima vama koji gledate srcem. Na svoj način pričam vam ono što ne vidite iza medijske scene… Ovo je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo podijeliti zajedno. Preporučuje se za sve generacije i uzraste, osim za djecu mlađu od tri godine", poručio je Bešlagić.

Karte za premijeru Enisove predstave u Brčkom su rasprodate. Nakon predstave u Brčkom, bh. glumac planira i turneju. Tako će predstava biti izvedena u Zagrebu u kultnoj dvorani "Vatroslav Lisinski". U Banjoj Luci predstava će biti izvedena u dvorani "Banski dvor".