Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mustafa. Mustafa iz Banja Luke. Mustafa iz Banja Luke koji je živio i radio u Zagrebu. A bio je omiljen kod svih. I kod prvih, i kod drugih, i kod trećih. I kod naših, i kod njihovih. I kod građana, i kod seljaka. I kod dobrih, i kod loših. I kod ostalih, da ni njih ne zaboravim. Vječna slava, dobri čovječe i neka ti je laka zemlja!
Jedan od najljepsih komentara na Klixu koje sam procitao. Rahmet ti dusi, bio si posebno stvorenje.
@FootsieGirl nema više moje, tvoje, sve je naše :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koce nas nasmijati u ova crna vremena,,dane nam popraviti.. Zbogom Mustafa nas!!! 😥😥😥
živi u iluzijama
Ovo što. i pišu hajde nabroj film koji je snimljen u zagrebu..eto ti internet ukucaj desetine stranih filmova već 90 godina se snima u zagrebu..nevazno Zagreb je za čitav region a i za Sarajevo.. najmanje 50 godina napredniji u svemu kulturi filmu sport rukomet odbojka Fudbal košarka vaterpolo..novinarstvo mediji itd itd..a ti živi u iluziji da si centar nečega..
@akomplish12 kulturno napredniji, vjerovatno si upravu...sto se filma tice, vi zagrebcani, a i Zg mozete samo da mastate za Sa...pocevsi od sarajevskih rezisera koji su donijeli, pocevsi od Zlatne palme, do Oskara...sto se sporta tice tu je Olimpijada koju vi ne mozete da prezalite, tu su uspjesi KK Bosna, muzika, New primitivs, Nadrealisti, sta da ti nabrajam purgeru, vi tu jos niste u zacetku...bolje bi vam bilo da vam hercegovac ne gospodari Zg za pocetak
Tamo gdje 🌞sunce tamo gdje su ✨✨zvijezde tamo gdje je🖼nebo bez ☁️oblaka
Mustafa veliki glumac ex yu prostora ..a Bešlagić pametan što glumi po svi republikama ipak veći su centri zagreb i beograd i po kulturi muzici filmu svakako.
@akomplish12 Sačuvaj me, Bože, srpskog junaštva i hrvatske kulture. Miroslav Krleza
https://www.youtube.com/watch?v=i0rnGiNMX40 DOBRIVOJE RADAKOVIĆ KUNDAK: "TURKE HVATAMO ŽIVE
Evo i Enisa Beslagica.Cekamo jos i njegovog havera Tarika Filipovica da pusti koju laznu suzu za Mustafom, dok pricaju viceve o svom narodu po Zagrebu za saku kuna, da ih kamenjarski srbi ismijavaju. Ostavite covjeka na miru i ne javljajte, niste ni sjena Mustafe.Mustafa za razliku od vas nije ismijavao svoj narod, hadalji jedni.
Sad se javaljaju ovi propali Emiri, Enisi sad ce i Rile se javiti sa Fahrinog tornja.
Jedan je Izet Fazlinović! RIP legendo!
Rahmet ti dusi veliki covjece.
Majstor koji nam je popravljao hrđavu svakodnevnicu. Rahmet mu duši.
aj ovo me podsjeti na onu scenu lud zbunjen normalan, gdje je enis rok zvijezda i pitaju ga gdje zuris kae imam snimanje, snimas neku emisiju jok kaze imam snimanje noge
dzenis dzenis
"Maksuzija". Niko to nije niti ce moc kao on!! 😥😥
Mustafa Nadarevic naj Svih Vremena.. 100 praznoh mjesta pa tek svi vi ostali!!