Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpaticna djevojka, ocekivao bi covjek nesto napucano, nafurano a ono neko ko izgleda sasvim jednostavno i pristupacno, puno srece :)
Kod nas je 90% glumaca i režisera prodalo dušu đavolu( okrenuli se politici) ubijajući svoju kreativnost i slobodu ima i šta očekivati od takvih još jednu seriju o Aliji Karadžiću Tuđmanu možda....
@bloodyduke krmojed relativizira, klapa 45792.
Izbrisase komentar nista i nikog uvrijedio nisam , samo rekao da umjetnici ne salju pametnu poruku mladima a kako da politicari salju ...
Cestitam , sve najbolje u buducem radu.
"Haris Potić i Princ iz Miješanog Braka"
Sve najbolje u zivotu i puno uspjeha jer ste zasluzili kao cijela porodica. Vise ste uradili za Bosnu vise nego nasi politicari. U svakom pogledu jedna uspjesna porodica koja je veoma uspjela u Holaniji, koja svim svojim srcem je za Bosnu. Samo naprijed.
Treba nego šta, filmovi su nam svi ratni, a seriju su sve komedija, monotono...
Najbolje kada se to dvoje ujedini pa dobiješ Konak kod Hilmije.
Velika podrska za sve mlade koji zele podici kulturu na visi nivo.
Hvala tebi Ena ali ovdje se živi od politike i Travnika.
Samo gledati unaprijed i napredak je vidljiv.Dosta vise ratne tematike u filmovima