Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sada ideološki nasljednici onih koji su činili holokaust, genocid i zločin pokušavaju prikazati Sarajevo u što gorem svjetlu. Ima takvih na sve tri strane, negdje više, negdje manje. Da se vratimo na početak: "Sarajevo će biti, sve drugo će proći."
@Jabba Lažeš, naravno. Kao što rekoh, fašisti lažima pokušavaju svašta. Ali vam ipak ne ide kako biste htjeli.
@Zanovijetalo Sarajevo će uvijek biti ANTIFAŠISTIČKO, sve drugo će PROĆI !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Grad nije poseban sam po sebi vec grad cine ljudi. Islam ne podupire nikakav antisemitizam niti muslimani svoju djecu odgajaju u mrznji prema drugima. Historija je to, narocito na nasem prostoru, uveliko dokazala samo sto je to slabovidnim tesko prepoznati.
eli vidim da si izgleda i ti srbofil kao ceresnjes i ostali cifuti spominjes beograd kako cuvaju kafane a mi kao ne znamo.fuj nosi se u beograd nek te tamo hebu genocidasi posred brka usranog
Sa nacistickog stanovišta Hrvatska je bila najrevnosnija, 3%ostalo
Da je nama bar 5 posto jevrejskog “resilience”, gdje bi nam bio kraj. Resilience, odlična knjiga Borisa Cyrulnika
Jest ovaj drymeaculpa napacen
Jesu bgm. Hilmija isto je rahaelu spasio i ona mu se oduzila bas dusevno..
Da i to je istina ... a u srbiji su ih istrijebili pa sad amnestiraju te iste ..
Da samo razjasnimo, jevreje su spasavali bosnjaci muslimani antifasisti, a ne komunisti.
Da razjasnimo: svoje prijatelje i komšije jevreje spašavali su i muslimani i katolici i pravoslavci, a bo'me i komunisti! Drugim riječima, svi normalni i moralni ljudi! Baš kako su ih i slali u logore svi sa druge strane medalje!
Laze, nismo
Jeste moj Eli, svima smo pomogli i prema svima bolji ali sebi ne znamo i ne možemo pomoći... eto...
Hvala, a sada idi sa svojim jevrejima u izrael i nemojte se vise bravar, tako će te se zahvaliti sto smo vas više puta spasa ali i ugostili iz španije.
@Bazooka i da opet napomenem NEMOJTE SE VRAĆATI, niste ništa dužni samo se nemojte vraćati.
@Bazooka srbi i hrvati isto.... cigani mogu ostat
Većinski narodi kad nemaju dovoljno se uvijek obruše na najslabije. U srednjev vjeku su bile i žene jedno vrijeme žrtve. Židovi, cigani, neistomišljnici, ... Svaki put kad je bila glad neko je platio glavom.
Zato je tvoja drzava izrael prodavala srbiji oruzje i municiju dok je na snazi bio embargo. Zayebi ti tu pricu
Narod i politiku ne treba mijesat.Nikad narod ne pocinje rat vec guzonje.
Cjela bosna je bila spas za mnoge ukljucujuci i migraciju cincara koji su nasli smiraj u bosni, posle se pohrvatili i posrbili i danas eto nevole tu drzavu. Sto je i prirodno nevoliti drzavu kojoj nisi potomak.
mislim da bi ih isto spasili i u sirokom brijegu