Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemaju se sta prodavati kada je vlasnik (grupa vlasnika) sarajevo-xa ujedno vlasnik i ekupon-a! A sve u svemu sta bi vi htjeli, ne kontam :S! Mozda najbolje, najnovije, najprovjerenije vjesti, bez imalo reklama! Pa moraju zivjeti od necega ljudi! U svakom slucaju sve pohvale za sarajevo-x, a ujedno i za ekupon! Samo reklamirajte! Glupi narod, ne valja kad je skupo, ne valja kad je jeftino, nista ne valja...
jadno ovo nase Sarajevo kad nam eKupon mora skupljati gospodu
Karte preskupe? Pa odlazak u pozorište te u suštini izađe jeftinije nego posjeta kinoprojekciji u Cinemacity-u. Hem ti niko ne šuška čipsom pored tebe hem ti se radnja uživo odvija na sceni. I to sve za 8 kaemčića. Problem je što raja nemaju kulturu odlaska na predstave, stoga i ne znaju za visinu cijena ulazice. Ali kada im e-kupon objavi ovakvu ponudu svi nahrle, po principu sad ili nikad (u pozorište).
@Mason dokle god je tavih naivaca kao ti ovi papci sa sa-x ce moci prodavati ove gluposti narodu... sad ko ispade zahvaljujuci ekuponu ljudi se poceli baviti kulturom... obrati paznju na ovaj clanak, 90% teksta je reklama za ekupon. Nikakav \"KULTURAN\" opis predstave, glumaca itd... a ako neko stvarno hoce da se kluturno obogati, otici ce na predstavu pa makar platio 100km a ne bijednih 16... razmisljaj malo ;)
JASAN POKAZATELJ DA SU KARTE PRESKUPE.
bojkotujem gledanje predstave napravljene od strane jednog velikosrbina.
skupa karta, a i sta ih briga gledao ih neko ili ne gledao njima ide plata iz budzeta.
@Wow Evo ga, tipicni primjer Bosanca, sve sto se dobro uradi, on to, bez imalo razmisljanja, ismijava i to na sarkastican nacin! Pa ako je tebi \"vic\" napuniti kazaliste ljudima na bilo koji nacin, onda bih ti preporucio da se svakodnevno \"salis\" na taj nacin, bar ces tako nesto POZITIVNO uraditi, a ne ovako po cio dan blejati ispred racunara i ismijavati SVE!
WOW!! ekupon napunio pozoriste... iduce ocekujem da je ekupon pomirio palestinu i izrael... @OFIRNI STE oni sami sebe reklamiraju ;)
Pa kako vas nije stid ovako reklamirati ?? Stvarno nemate stila ni sekundu....kroz članke guraju eKupon.... Za kolko ste se prodali ?
naravoucenje: dobar marketing moze od papka moze stvoriti gospodina.
Razumijem ove reklame sa strane, i izmedju kategorija. Al i u clanke ? Ma fof
I ja imam taj kupon... zanima me kako ce napraviti raspored sjedenja?!
sve je to simpaticno
ope reklamirate ?