Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima jedan na DIFu.ubio se za umjetnickog direktora sarajevskog dzez festivala.ko ne vjeruje nek pita sveznajuceg Hadzi Elvedina.
Jel se to ukida Jazz Fest u Seheru?.....Dajte mi tempo...... Sarajevski Dzezeri imaju peh....da Jazz ima nesto sa osmanlijama ne bi bio ukinut...bilo bi pet puta godisnje....
svaka cast Zupcevicu.
Kad ne može kod nas, može gdje može... Sad kad ugasimo Jazz fest ostaju nam još samo turbo folk sesije dok svi ne pokrepamo u ovoj zabiti od zemlje.
sramota za Sarajevo! popušili smo ga bez jazz festa :(
Svaka cast... budala ostaje gdje se rodi a pametan gdje mu je bolje
Lijep Edin. :)
nista to korida 2020 na Kosevu, ocekuje se puno Kosevo
bravo, Edin!