Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebi ga Dževade, divlji istjerali pitome...
u hrvatskoj jedan jezik i ne razumiju se, a u BiH " tri jezika " i svi se razumiju.
kaže mujo hasi, jes čuo da je umro ivo andrić? a haso počne plakat, joj pa ko će nam sada bit pisac?!..:))
meni jezik za nest drugo sluzi
Jel slana kineska?
@JCW ne znam ja, to ti vidi a njim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bog nas spaja ,a mi se djelimo
Ebi ga Dževade, divlji istjetali pitome...
Dževada kara Hasana, zanimljivo...
Ukinimo jezik, ukinimo sebe i proglasimo BiH slobodnom republikom Liberlandia u kojoj se govori NAS JEZIK i koja ce biti oaza mira, suzivota, lijepoga zivota, napretka, slobode i osmijeha. Yebo vise politiku, politicnjake i politolosko demagoske beskicmenjake koji godinama samo prelijevaju iz supljeg u prazno i truju narod i ovaj lijepi, Bogom dani zivotni prostor kojeg unakazise, vjeru izopacise, a narod zatrovase kao da im politicke platroforme kreira Sauron. Pun mi je qurac kretenluka!
@konstruktivnoST nema od tog nista,Bosna je bila drzava i prije i tako ce i ostati,zar da se promijeni ime zemlje zbog posbljenih i pohrvatljenih katolika ili pravolsvaca ?
slaba igra brazila najdalje idu do cetvrfinala
Dodo, Chova i Bake se i bez rijechi razumiju! Univerzalan jezik Dzukaca!
Po meni je ovo jedan nedoreceni idiotizam od MZ i ostalih koji su i stvarali i potpisivali tu ludacku kosulju dejtonski sporazum koji definisao drzavu a nije definisao u njoj drzavotvorni tj sluzbeni ili oficijelni jezik sa kojim se oficijelno mora komunicirati(a privatno je pravo i izbora).Stoga bi upravo sada ta angazirana famozna Venecijanska komisija morala definitivno odrediti sluzbeni BOSANSKI JEZIK a sve skupine neka unutar sebe koriste svoj jezik
Ovi sto pucaju minuse ocito ne zele i ne dozivljavaju BiH kao svoju drzavu te stoga sto se mene tice mogu ici kud hoce i neka sebi traze gdje ce im bolje biti a i mi koji je smatramo i dozivljavamo svojom mozemo sigurno bez njih
nigdje nema toliko materijala za književnost ko ovdje
Ne razumijem šta priča, koji je ovo jezik?
Mi smo malo blaža varijanta Arapa.Sreća samo što je Bog nam dao da smo malo bliži zapadu.