Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odron tvorevina. Koliko se bogomolja napravilo na 3 strane, mogli smo biti Švicarska, da su te pare otišle na bolji život. Pa ni ovima na vlasti ne bi trebale ovolike građevine, da peru grijehe. Koliko smo bazadna tvorevina i koliki smo licemjeri, da su vjeru pretvorili u biznis. Sve ovo moljakanje bogova, sjedenje u prvim redovima, da budu viđeni, sve je to laž i prevara. A i narod baš nije toliko u vjeri. Ovo je tvorevina sa najizopačenijim narodima na planeti.
Pseta muslimanska su ko klasični psi zapišavaju teritorij sa djamijama, di god uzmogneš ti djamiju nasadi
A Džamija koja jeste nacionalni spomenik, Turalibegova u Tuzli nakon renoviranja izgleda ko kiosk iNovina.
Svaka djamija treba da bude nacionalni spomenik jer je Islam istinita i religija sve ostalo je samo utopija
Mi ništa drugo ni nemamo nego nacije i nacionalne spomenike.Nešto kontam,kako bi bilo da počnemo otvarati nenacionalne fabrike,radionice i poljoprivredna imanja? Čist, da promijenimo malo.
@Nepredvidiva E nemere. Nije u nacionalnom interesu.
Gledaj kako Klix loži budale, na sabahu 😂😂😂😂😂😂😂😂
@SarahH Sera, Sera, mlogo kakiš.
Pa to je jutarnja doza za botove i tastatura ratnike
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kralj Tvrtko na aparatima 😀.
Da Stjepan Tvrtko vidi kakva mu je zemlja sad okrenuo bi se odmah u grobu
Ako nisu izgrađene na temeljima crkava, ne mogu ni da bidnu nacionalni spomenici.