Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neugodno im .......nazuljo ih kamencic u cipeli
Sad se urbana, srednja klasa u Sarajevu ucrva od jada, u glavi im hiljadu isprepletenih misli, jedan Nobelov Komitet se srami, a mi, mi ponižavamo majke koje su izgubile djecu i čitave porodice jer ne izgledaju i ne pričaju kao Sabina Ćudić..
#ebaće im Munira majku ....
Napuštaj ako ne želiš ostati istorijski zabilježen u toj sramoti.
Ko god radi na raspadu BiH bazdi i truuune.
@Libertino Kako se lijepite! K'o muhe na ghovno.
Dvije je nagrade osvojio. Nobelovu i srpski pasos da ne mora platiti punu cijenu hotelske sobe u Beogradu i hotelskih rupa po istocnoj Bosni. Ova druga mu je ocigledno korisnija jer mu je ova prva kao kost u grlu.
Zar se i dalje kmeci oko Handkea? Imate li vi ljudi zivot?
@WoodsOfYpress ...pa mnogi u Bosni ga nemaju jer leže po raznim Tomašicama usljed ideologije koju je dotični dijelio?
@WoodsOfYpress Cuuuj "ideologije koju je doticni dijelio". Pretpostavljam da mislis na njegov knjizevni opus. Pokusaj inteligentnog komentara baziranog na pogresnim subjektivnim pretpostavkama. Smijesno i pateticno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)