Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam tvoj nick odaje tvoj karakter... Kao prvo ako pises o nekome, trebala bi znati prave informacije. Gospodja Dara Sekulic ima dva unuka, i istina majka nijednog nije srpkinja...i sa njima ima odnose kakve ti neces nikad imati ni sa svojom majkom obzirom na mentalitet.. Iz tebe govori vjerovatno mentalitet kratkih hlaca, duge brade i neizostavnih bijelih carapica ili ninja style, ili pak ljubomora sto vrhunac inteligencije tvoje bake ilitiga nane je bio brojanje ovcica u stadu i to do cijelih 10... i btw... sa takvim stavom goni se u Saudijsku Arabiju.... gdje ce tvoje malogradjanstvo moci doci do izrazaja.
najgore vrste,rasista i fašista.Odrekla se VLASTITOG unuka,zato što mu majka nije srpkinja.Zato sada može samo u lukavicu sa svojim pravoslavnim zombijima