Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno da se ovakvi tipovi poput ovog papka (vidio ga na tv-seljober) hvataju imena Isa-bega !!! Smiješno šta se sve kod nas finansira !!! Lopovi i prostaci, koji kada nemaju šta reći onda počnu sovati po našim ljudima kako ne cijene svoje. Ma daj, seljačino, kad budeš zavrijedio dobićeš mjesto, ovako možeš samo zavlačenjem u pakšu....smrdi, sve smrdi...
ja nagrade i govana. i onaj ko dodjeljuje i oni koji je primise. svrakic istinski domoljub! al u qrcu. i dan-danas uzima od ovog grada i ove drzave silne pare (preko zelenih beretki koristi na stotine javnih povrsina za plakatiranje i oglasavanje itd). a za odbranu sarajeva je ucinio nista TIPICNI RATNI PROFITER.
Svabo svaka cast :)) samo ovaj svrakic? domoljublje?? hahahah
Hamziga, ne rise, Alaha ti i svih svetih... Joj seljobera covjeka. I ovaj sto ne zna koj e Ishakovic je degen, al ispade ti jos veci...
Znam licno ovog papka ima tetoviranu suzu ispod oka lafo neki pisac a veliki je varalica i sarlatan! Cuo sam da je duzan pare nekim umjetnicima koji su sa njim radili ! Toliko!
I dogodine ne zaboravite nekog Sirijca, Omanca, Arapina, Turčina... Ne bi valjalo da sve nagrade dobiju Bošnjaci! Ipak je Sarajevo grad multikulture!
Uhhhh, odahnuo sam! Ikebanica je ipak nađena i to se zove Slobodan!!! Dobro je, šućur Allahu, baš se poklopito s procentima zastupljenosti pojedinih nacija u Novom Novom Pazaru!
Isa-beg Ishakovića ko je taj islamac? zar bosnej nemu naci ikoga pozntijeg da svi znaju o nejmu? nekog ko Mesa Selimovic /
A ko je drustvo Klepsidra dao odobrenje da dijeli ovakve nagrade i ko su uopste oni? Da li su dovoljno kompetentni da se bave ovim? Hajmo svi osnovat po jedno drustvo pa cemo si medjusobno dijelit nagrade.
ovo je bolesno s istinskim domobrnom