Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halide kralju!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos samo da se pojavi i Serif Konjevic i festival moze da krene....
sve zivo sranje sff
Pa, koji ku...c pustaju Italijansku muziku za ovaj video...samo se kitimo tudjim perjem.. ccc!
sada je \"ha ha ha - nasa \"elita\"(sa 2 znaka navoda)\" ali za destak godina, i malo vise love, setace se tu i Holivud.. jos ste vi mali da se sjecate Beogradskog FESTA, krajem 60 ih, tako je i tamo pocelo a 80\'ih je Holivud dolazio ... BITNO JE POCETI
Ja kreme naše....al\' hajd, takav je običaj svugdje, mora biti crveni tepih....
Ne kontam ovaj narod sto stoji iza ograde, kojeg su vraga dosli da vide uopste? 10m hoda neke \"poznate face\"? Nadjite si kakvog preceg posla ljudi
Koji ste vi kompleksasi...
Nije ,nije,nije to Hanka....to se Halid Bešlić dobro dobro istovario.......
Je li ovo Hanka Paldum il se neko posr\'o?!
@! Ok ti je komentar za konakovica al ako je Hanka sljam onda si ti ispljuvak sljama idiote jedan Hanka - legenda nasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehehe muzika je do...
Pa ovo je kao u San Remu. Nego, je l´ono Emir u 01:39 istresa slinu? Nemoj rode tako. To se obriše o rukav.
Bravo Sarajevo, bravo BiH!! Kakav festival... regija je na nogama... ludioooo!!! Jasna Bery... kakve fonasi... prekrasno. Dino Konaković... \'ta će Kobe?! Levat za Dinu!! Emir... Em glumac, em ministar, em Hadžihafizbegović... Em(ir) legenda. I naravno DŽej! Pardon Halid :) SFF ludilo... navali narodeeeeee!!!
Najveća mi je zvijezda Dino Konaković, stvarno tolike ispite položiti za malo vremena može samo zvijezda poput Dine Konakovića! FUJJJJJ!!!!!!! Još su mi gori ovi oksuzi sa strane , koja je njihova uloga da se dive dini k., hanki p. i ostalim šljamu sarajevskom!