Sjećate li se Radosava iz "Đekne"?
44
Drago Malović: Najljepše uspomene nosim iz Sarajeva
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najezih se citajuci njegove rijeci ....legenda.
Miladinu tijesne cipele pa on cipelu na panj..i cap sjekirom. ..ode špic Veli mu baba..- Što uradi Miladine baš su ti lijepo stajale- Miladin...- Lijepo stoji ljudima i metak u glavu no ga opet ljudi ne nose-.. :))
ja jednostavno obozavam seriju đekna jos nije umrla....i nadam se da taj glumac zivi jos puno sretnih godina.
\"Kad vidis šljemove znas da si u Njemačku.\" savov
Upoznao sam ga u Kotoru 1992.imao sam tada 12 godina.Nikad necu zaboraviti taj osmjeh na njegovom licu dok je pricao sa mnom :-) Sjajan glumac,zelim mu puno zdravlja.
svaka cast legendo
svaka mu cast pa je nazvao vrijeme kada je crna gora morala biti sa srbijom \"vrijeme okupacije\". ima malo i bin ladenovog s onom bradicom.
vidi ga isti fidel castro.....mogao bi da ga glumi
De ti meni reci sta si ti naucio iz tog Njemackog...........PREPELICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASO KRALJU,SAHU,ASU................... Otvorite prozor zraka mi treba... ne taj znas li odakle vjetar duva........ me ne ni taj odatle nesto smrdi....... ugusih se.........: :)))))))))))))) :))))))))))))))))))
Veličanstveno, hvala za ovaj intervju!!!
Dobra je bila ta serija, ideja i glumci haos, ali ko da nam se Radosav fura na Vuka Draskovica.
Moj stari zbog ove serije i dan danas govori taaašnja. hehehe. OOOO Radosave sto si ostario.
Koliko puta sam se pitao ko je ta Đekna i zašto je ne prikažu bar jednom,,sad mi je sve jasno...
Stavrno je Kralj, jeste ostario ali tako to ide, serija je bila i ostace bezvremenska, i dan danas se ponavljaju fraze iz te serije. Dje mu je taj Minken oca mu j.... @IIIIIIIIIIIIIIIII E Bogu mi ja vece budale od tebe ne vidjeh, zivjelo pravoslavlje al bez tebe kretenu...
Razgovarao: Senad Dorić, novinar Televizije Hema pripadaju li zasluge sarajevo-x portalu?
Hvala vam za ovaj interviju a tebi Radosave zelim sve najbolje u buducem zivotu.
http://tinyurl.com/3l2folt