Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo vi njega popjuvaste. Nisam gledao prestavu pa necu ni da komentarisem na tu temu. Ovako, Maca je Sarajlija i to je dovoljno da ga ja gotivim. Dosta mi je dosljaka tipa Lejle Colak koji siluju moj grad. U svakom javnom nastupu on lijepo i pohvalno prica o nasem gradu, promovise SFF, MES itd.... A i ne mozes biti kriticar a gledo si samo kursadzije i to na pinku. LP
"Maca je Sarajlija i to je dovoljno da ga ja gotivim"... gotiviti osobu koja je rodjena u istom gradu kao i ti je u najmanju ruku pateticno .Po meni Maca je izvanredan umjetnik i patriot a ne tamo neki lokalac .Da je lokalno razmisljao radio bi predstave po lokalnim kaficima .
Sunce tudjeg neba - pa pravac Beograd:)))
Ne razumijem ove pljuvače! Čovjek radi svoj posao, pošteno je ponudio nešto za plaćenu kartu, ne znam šta je tu sporno. Ko neće da gleda ne mora. U vremenu u kojem mnogi uzimaju ogroman novac ne nudeći ništa, ovo je više nego fer trgovina.
Vidi mu kofera ko u Dune Merlina:)
*dine
Maca je car!
"Sunce tuđeg neba", već je odavno postala prazna floskula, koju je Aleksa davno prije 100-njak godina,napisao da zaustavi iseljavanje nevesinjskih muslimana, pred najezdom Srba, a danas je ova misao zvijezda vodilja hiljadama mladih koji jedva čekaju da žive pod tuđim nebom, uz prešutnu suglasnost i pomoć drzavne, entitetske i lokalne politike!!!
I naslov mu je originalan...
Zasto je svaka predstava u zadnje vrijeme "HIT"? Niko ju nije ni pogledao a vec hit... Slicno je i na youtube-u sa pjesmama...
Hare das pare pa ces i ti da budes HIT ;)
turbo folk humor
Predstava bila 11.11 u petak,Klix ne profesionlaci pisu karte bile u prodaji 15.11 hahahahahahahha ! Zalosno je da bi bilo smjesno :)))
...zbog velikog interesovanja organizatori najavljuju reprizu 1. decembra u Domu mladih. .... Prodaja ulaznica počinje u utorak, 15. novembra u 12.00 na blagajni BKC-a, ... ;-)
I Smekeru se greske desavaju 😂😆😂😆
ko bi se patio sa nekim dramama iz viših sfera.. za motivaciju u životu najbolja je prolazna zajebancija kao ova, nikom nije bilo dobro poslije srceparajuće predstave
Nama niko ne valja kad ode trbuhom za kruhom...jer se ne uklapa u ono nase lezi hljebe da te jedem
Jedan klasični varalica,koji se prodaje pod umjetnika..
Legenda....gledo sam ga uzivo,oplako😂😂😂😂
Bio sam na predstavi, prvi dio originalan i duhovit, drugi dio plagiranje Pervana, sve fazoni iz Vecernje skole.. To ti Maca nije trebalo..
obični drekavac i plagijator u svakom smislu !
...Marinković tumači lik “višenacionalnog i multikulturalnog” junaka koji se kao takav našao u situaciji da luta svijetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas... Trebali ste još dodati i da trazi levate kojima moze uzeti neku marku jer cjeli njegov zivot se svodi na to a sve drugo njemu nije bitno.
@asa Sa vrećom na glavi, da.