Kultura
40

Dođite na premijeru mjuzikla "DJ Šampinjon" i zabavite se

Klix.ba
Tim mjuzikla "DJ Šampinjon: Vrh svijeta" spreman je za četiri premijerne izvedbe 17., 18., 24. i 25. januara u 18:30 sati u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru, a glumci rade posljednje probe sa koreografkinjom Jovanom Milosavljević.

Raduje nas veliki interes publike, naročito najmlađih koji će, u to smo sigurni, uz igru i ples uživati u predstavi, a mnogi od njih već napamet znaju objavljene pjesme iz mjuzikla "Stari voz", "Život je lijep" i "Na plaži", poručuju organizatori.

Ulazi u BKC bit će otvoreni sat vremena prije početka svake od četiri gala premijere prvog bh. autorskog mjuzikla za djecu i odrasle.

U prodaji su pojedinačne ulaznice za mjuzikl po cijeni od 10 KM na portalu www.kupikartu.ba, a možete ih naći i na blagajni BKC-a od 10 do 17 sati, te na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba: Raisseburo u Uniticu, Centrotrans agencija Ferhadija, Cafe Opera, Dea Hillton u ulici Branislava Đurđeva 8/1, Magaza u Ulici Veliki ćurčiluk 20, Gaudi Lufthansa City Center u Trampinoj 10/II, Kompas Tours u ulici Maršala Tita bb, ZOI Tours agencija u ulici Branilaca Sarajeva 21, Tropik Media Shop - BBI Centar.

U ponudi su i "Family Pack" ulaznice po cijeni od 35 KM, koje vrijede za četiri osobe.

Sponzori mjuzikla za djecu i odrasle "DJ Šampinjon: Vrh svijeta" su Alvogen, Securitas, Bor Banka, Lok Mikrokrediti, Carpissa BBI, Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti, Centar "Andre Malraux" Sarajevo, BKC i Europlakat.

Mjuzikl je postavljen u koprodukciji SARTR i PassLine, a medijski pokrovitelji su: Klix.ba, Hayat TV, RSG Radio, Antena Sarajevo, Palčić, Kolibrić i mojadesetka.com.