Dani Banjalučke dijaspore
0
Dodijeljene književne nagrade "Vezeni most"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhahah cuj diaspora,ljude istjerali,istukli,izmlatili,sutnuli,ubili,klali,i sad dijaspora hahahhaha,dali im jednu kafanu u predgradju banjaluke i tamo se ta\"\'dijaspora\'\' skuplja
u prevodu \"otjerali smo vas, al sad mozete slati pare vamo u nadi da se mozete vratiti...a to ce biti (kako nas vozd rece) malo sutra...ne damo mi nas fasizam tako lako\"
evo letim uloziti lovu? sto se tice bluke jedina isplativa investicija je bosanska oluja. svakako \"najbolje\" je ono, \"blucka dijaspora\". sta\'s \"otisli ljudi trbuhom za kruhom\" iz bluke?