Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesmo li mi krivi što su napravili ovakvu vrstu glasanja? Zašto bi nas trebalo biti stid? Mislim da ionako neće dodijeliti nagradu samo na osnovu glasanja i da će tu biti i neki drugi kriteriji.
SVAKA CAST !!!
nek je i lijepih vijesti....odlicno amra
Slazem se da smo je svi najrpije trebali procitati, ali ne mozes tako da reagujes kao da glasamo za ratnog zlocinca. Podrzavamo mlade ljude koji pokusavaju da isplivaju na polju kulture, koju sve mi se vise cini, nemamo u BiH: I ne, nije nas stid. Mlade treba podrzati.
Kakva ba konkurencija. Eno vam havarija od filma Hunting Party za primjer. Na zapadu se dobro prodaje srceparajuca bosanska tragedija kao pilule protiv bljutave savjesti
Glasala!:)
treba prvo procitati knjigu ali bravo Amri sto pise i sto je \"izbila\" na povrsinu jer vjerujem da je tamo konkurencija puno \"jaca\" nego ovdje. i ne bi bila nominirana da nista ne valja....nema tamo \"stela\"... ja zelim da procitam knjigu.
Hvala Vam sto ste objavili ovaj clanak, Amra, njena knjiga i njena prica su najbolji Ambasadori u svijetu.. .. Podrimo nasu Amru i molim Vas glasajte za njenu knjigu, ma gdje bili, budite uz nju.
Sve cestitke! Samo naprijed, Amra. Ovo su nasi pravi i najbolji ambasadori.
Bravo Amra! Glasao! :)
Zvuci malo kao sapunica ali dobro, treba poceti od necega. Cestitke
svaka cast!!!