Udruženje filmskih radnika odlučilo
166
"Djeca" Aide Begić bh. kandidat za Oskara
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aida svaka čast ,,ima dara zaista ,,dobičeš ti Oskara sigurno,,
Iz ove nase napacene drzave ne moze izaci nij jedan normalan film a da nije o ratnom ili poratnom periodu. Tih drama mi je fakat preko glave, a i svijetu je vise dosta. Izmedju ovoga i kurdskih filmova nkakve razlike nema, sve sami crnjaci. To samo govori kakva atmosfera vlada u drustvu i oko njega. U svakom slucaju neka joj je sretno.
Sretno....Aida
A ti ocito volis kitu, ha?
Koji ste jadovi jadni....Iz ne znam kakvog razloga zavidni..Ni Bog vam Dragi ne bi udovoljio..Zato i jeste tako jadni i cinicni....nadasve ogorceni na sebe, pa na okolini...
Na sirotinju i patnju znamo prodati pricu,ali ne i dobiti Oskara...mozda se sazale pa nam udijele besplatne ulaznice za Oskara.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
@ ADMINE OVOG CE-TNICKOG PORTALA napij se Bosnjacke obr-ezane flaute, a bome i jevrejske i one mirom mirisu ! Stavljas MINUSE MENI KO BABA KAD PJENI PRED MLADOM KI-TOM, A ON JE NECE !!!
Film je dobio tu sporednu nagradu u Cannesu jer je francuski producent, tako da si oni vracaju ulozeni novac, nesto slicno se desilo i Jasmili u Berlinu, gdje su njemci koji su ulozili novac, kroz nagradu povratili isti.
Film je tako jadan da ne moze jadniji biti. Ona mala hercegovka tako lose glumi sarajevski naglasak, da bi bolje srbijanac Ejup Ganic odglumio.
Ma kakav film \"Djeca\" -kakvi bakraci.Ma nista od toga,taj film nije prosao ni ovdje.Dosta nam je tih takvih diletantskih filmova, samo trose nas pare
A DA SE SNIMI IGRANI FILM O ZLATNIM MOMCIMA U SJEDECOJ ODBOJCI, PA DA GA IDUCE GODINE POSALJEMO KAO KANDIDATA ZA OSKARA. AKO NE PRODJU \"DJECA\" GARANT CE PROCI SPORTISTI !!!
@ ADMINE napij se Bosnjacke obr-ezane flaute, a bome i jevrejske i one mirom mirisu !
Aferim Aida !!! J A K O DOBRA VIJEST ! Nadam se da ce tvoj film ko i ti dobiti bar jednog Oskara !
Ko god ga je pregledao, zna da nije za oskara, nego da namjerno forsiraju te jadne filmove i Bosni, a mi jos treba da se radujemo oskaru!
ne prodje na mahramu na film sigurno nece